ibiza-party
Party

Ibiza themafeest

Ibiza party als thema op jouw feest, dan moeten we ervoor zorgen dat je flink uitpakt! Je wil er dan ook voor zorgen dat Ibiza naar jouw eigen locatie wordt gebracht, door de juiste elementen en meubels mee te nemen. De zomer, de vrijheid en natuurlijk de luxe sfeer moeten samen komen op jouw feest. Wij helpen je op weg!

Wit, wit en nog eens wit

Ibiza staat voor luxe, waarvoor gezorgd wordt met de kleur wit. Witte doeken en tafellinnen zorgen voor een luxueuze uitstraling en geven een frisse zomerse tint aan het feest. Daarnaast staat ibiza bekend om de stranden en de zomerse sferen. Wit draagt bij aan de bohemian stijl van het feest. 

Inrichting 

Je weet nu welke kleur je gaat gebruiken voor het feest. Dan gaan we nu over tot de inrichting van het ibiza themafeest. Bij een Ibiza feest hoort allereerst natuurlijk een heerlijke bar waar cocktails genuttigd kunnen worden. Daarnaast zal je hoogstwaarschijnlijk het publiek aan het dansen willen hebben, waar dus ook een dansvloer en podium bij komen kijken. Kijk voor de inrichting van jou Ibiza feest eens naar partyverhuur Amersfoort!

Dresscode

Om te voorkomen dat iedereen in een andere stijl naar de Ibiza party komt, is het goed om te communiceren wat de dresscode is van het feest. Omdat je de inrichting in het wit hebt, zou je er juist voor kunnen kiezen om een andere kleur als dresscode te vragen. Denk bijvoorbeeld aan wit met pasteltinten. Je kunt er ook juist voor kiezen om een luxere dresscode te doen zoals goud of zilver.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *