29 november 2021

Een klassieke bruiloft

2 min read
klassieke-bruiloft

Ben jij van plan om jouw bruiloft in een klassieke sfeer neer te zetten? Een goede keuze! De klassieke stijl is een elegante manier om jouw bruiloft te vieren en kan met diverse elementen goed tot uiting komen. Uiteraard wil je dat jouw bruiloft een onvergetelijke dag wordt en daar helpen wij jou graag mee!

De locatie

Voor een echt klassieke bruiloft is de tip om een locatie te zoeken met een stukje geschiedenis. Hiermee bedoelen we dat er echt oude kunstwerken en details in voor moeten komen, waardoor je de klassieke stijl volledig naar boven laat komen. Denk hierbij aan kastelen, landhuizen of kerken. 

Styling

Onder styling verstaan we de decoratie op jouw bruiloft en de kleding die wordt gedragen. Voor de klassieke stijl zijn stoffen als satijn en velours perfect om te gebruiken in je decoratie. Dit kan bijvoorbeeld terugkomen in de tafelkleden of gordijnen. Denk daarnaast aan bloemen die groot zijn en rustige kleuren bevatten als oud roze en wit. Voor de kleding adviseren we jou om voor kant te gaan, in kant zitten vaak elementen die wijzen op de klassieke stijl. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je niet te veel met kleur moet spelen. Zorg ervoor dat je de kleuren rustig houdt en dat je kleuren als knalrood en blauw vermijd. 

Vervoer

Kijk voor een klassieke auto eens naar een trouwauto huren in Zwolle! Hier zit bijvoorbeeld CCD Nederland, waar je terecht kunt voor de meest prachtige vervoersmiddelen op jouw bruiloft. Een klassieke auto mag namelijk niet ontbreken op een klassieke bruiloft. Naast dat het past bij de bruiloft, is het voor de foto’s ook een echte blikvanger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *