29 november 2021

Een corona proof bedrijfsuitje

2 min read
strandactiviteiten

In deze tijd is het lastig om iets leuks te doen met vrienden, familie of collega’s. Echter brengt deze tijd mensen juist dichter bij elkaar, ook al moeten we meer afstand van elkaar houden. Om toch dat gevoel van saamhorigheid te kunnen creëren, is het mogelijk om activiteiten te doen die corona proof plaatsvinden. Er zijn diverse activiteiten die bijvoorbeeld online kunnen worden uitgevoerd, maar ook activiteiten die je fysiek kunt doen die zijn aangepast aan de huidige omstandigheden. 

bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitje

Waarschijnlijk heb je op je werk jaarlijks een bedrijfsuitje. Nu is het net wat anders om zoiets te organiseren, maar wellicht wil je toch jouw collega’s bedanken voor hun inzet. Je kunt bij Flitz Events terecht voor diverse online bedrijfsuitjes. Zij hebben zich daar de afgelopen maanden namelijk op gefocust. Zo kun je bijvoorbeeld een bingo, pubquiz of escape room spelen, allemaal vanuit huis. Je bent dan niet alleen iets leuks aan het doen met z’n allen, maar je werkt tegelijkertijd aan jullie teambuilding. 

Een van de online escape room games is bijvoorbeeld het Pegasus Project. In deze setting zijn jij en jouw collega’s geheime agenten die proberen de plannen van het Pegasus Project aan het licht te brengen. Je kunt online de kamers in en zo kun je met jouw collega’s samenwerken om alle opdrachten op te lossen. Klinkt als een spannend bedrijfsuitje, toch?

Liever fysiek?

Naast een online bedrijfsuitje is het natuurlijk ook mogelijk om een fysieke activiteit te doen. In verband met Covid-19 heeft Flitz Events er voor gezorgd dat er fysieke strandactiviteiten kunnen plaatsvinden op het strand van Scheveningen. Je kunt bijvoorbeeld met een groepje gaan vliegeren of powerkiten. Powerkiten is een van de strandactiviteiten voor de echte durfal. Je leert om de vliegers te besturen en om er verschillende trucs mee te doen. Er zijn diverse formaten vliegers, dus je kunt het zo extreem maken als je zelf wil! 

Probeer Robinson Crusoe!

Een van de andere strandactiviteiten die jij en jouw collega’s kunnen doen is Robinson Crusoe. Deze activiteit draait om teambuilding en creativiteit. Je gaat namelijk in twee teams de strijd met elkaar aan in diverse uitdagingen. Zo ga je bijvoorbeeld touwtrekken, XL Jenga spelen of een katapult bouwen, maar ook breinbrekers spelen. Uiteindelijk volgt er een prijsuitreiking met natuurlijk een beker voor de winnaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *